GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
www.drifting-bg.com Форуми
8-ми кръг-Тайм Атак - Коментари и впечетления!
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Срещи / Meetings
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kocta
Takumi

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 10:32 pm    Заглавие: 8-ми кръг-Тайм Атак - Коментари и впечетления! Отговорете с цитат

Моля споделете си всичко което ви мъчи смях
^Joreto
Новобранец

Местожителство: Пловдив, Брани поле

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Яко беше Wink брахме малко студ, докато чакахме нощния дрифт, ама си струваше Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DaKaTa-
Новобранец

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Беше страхотно Wink Wink Wink
Върнете се в началото
venci
Slide Controler

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много чакане ми се видя на мен, ама кво да се прави, доволен съм че се върнах без гуми смях Exclamation
Върнете се в началото
Emsi
Новобранец

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Състезанието беше страхотно, имаше много интересни битки, всички дава максимума от себе си и се получи перфектно. Доста гуми се спукаха и бая пушек се вдигна, шоуто беше пълно с тази еротична мивка/впрочем някой изми ли мустанга/ представянето на финалистите и всички дребни работи Wink
Относно организацията, нещото което страшно много ме радваше беше, че се обявяват времената, кой води и печели, евала на водещия за което
Smile обаче трябва да се помисли за сигурността, маршали или нямаше или ако имаше то те нищо не правеха, колко пъти се засичаха състезатели на "кроасана" а маршали нямаше да предупреждават че някой се е завартял или пък се върти там доста хора излизаха от пистата и пак не видях един маршал да отиде да помогне, когато братя Алексиеви излязоха при влизането на кроасана в онова голямо "блато" маршала не помръдна да помогне, ами кучето което притича пак покрай него, отново реакцията от него страна беше нулева, пак бързата реакция на пилота предотврати инциденти.

И отново честито на победителите и шампионите и до година още по-добри времена
Върнете се в началото
agent_dust
Drift God

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен адски не ми допадна неспортсменството на някои момчета.
Drift Ninja

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер беше ! Евалата на всички които се раздадоха на макс ! archie,алексови,м5-цата,алех матрих,дунев и още др ! Доста добро завършване на годината ! Нека другата година давате по-добри времена, по-подготвени автомобили и още повече ентусиазъм ! (и още дрифтачки Embarassed ) Wink

Are you ///M enough ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
LeX
Slide Controler

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

agent_dust написа:
на мен адски не ми допадна неспортсменството на някои момчета.

Говори направо с имена че така като се почне . . . Wink
Върнете се в началото
Mecho Puh
The Master of Disaster

Местожителство: Място в София на което овците се събират на куп

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 10:56 am    Заглавие: df Отговорете с цитат

...еиии,веднъж и Коста да ме изпревари.. смях .., ми не знам,доволен останах ,независимо че не карах Cool а пък си платих,ама ко да праиш - Шанс,както казват някои ...беше мноу яко,яд ме е наистина че имаше твърде малко хора за събитие от такъв ранг,всичко беше съпер,пък накрая пак спонсор станах на някои хора Wink Евала,беше чудесно
omp
Новобранец

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз останах доволен от мероприятието, въпреки малккото направени обиколки от мен и трагичния край за колата ми, но се надявам догодина да се подготвя по добре.
Върнете се в началото
DrivinGGoD
Drift Ninja

Местожителство: в света на motorsport-a

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам думи за това което се случи през трите дни на пистата... Променливи атмосферни условия... Много каране, много коли, много големи пилоти... Много рекорди паднаха... Много гуми се скъсаха... И всичко се реши в последните гонки... Не знам в БГ да е имало по-оспорван автомобилен шампионат и толкова равностойни и добри пилоти на едно място... Гордея се че участвахме в този шампионат, гордея се че карах редом с всички вас и ви познавам момчета... Всички сте уникални хора и пилоти... Евала за всичките средства и нерви които отделихте през целия сезон за организация и участия и че го направихте такъв какъвто беше, защото недвусмислено показахте че "професионалните" шампионати, пилоти и организация сериозно трябва да се притесняват от всички вас... Трябва да сме горди с това... Огромен поклон пред всички които направиха това възможно...
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
Върнете се в началото
lubeto

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко беше на ниво.Много доволен останах.Успях и да покарам което още повече вдигна адреналинът ми.Радвам се че гледам все по-добри пилоти и все по-подготвени коли.

ПС-..ее... осъзнах че с мойта евридейка немам никакви шансове за каквото и да било. Embarassed
Върнете се в началото
ALEX_BURDIN
DRIFT NINJA

Местожителство: Исперих

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз лично отидох да покарам и опозная пистата за съжеление настройките на автомобила (кутия окачване спирачки) и малко по агресивното каране не ми позволиха да сляза под 60 сек смях но има време за корекций .Иначе покарахме доволно насладих се на изпълненията на другите пилоти и на дрифт и в тайм атака.
Мойте поздравления към участници и организатори.
М/у другото тътрся диф 3.91 смях за другия път да дръпна ръчната със 180 или колкто вдигне Twisted Evil .

http://www.youtube.com/watch?v=c9LeDNmLH2M
http://www.youtube.com/watch?v=g_2-o27pSGk
http://www.vbox7.com/play:e21457a5
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
EnerGy
Slide Controler

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздравления на всички състезатели, организатори, ... в събота на кфалификацийте беше също много интересно с изклучение на двата инцидента които станаха с Кадета и другия опел дето се запали но до година да се надяваме да няма дакива поражения и с нетърпение чакам изненадата от Тодор Дунев която обеща за другия сезон само спомена че ще има нова бегачка на пистата (нисан) но нека тръпнеме в очакване Smile още веднъж благодаря на организаторите и учсниците а и на водещия койте не спря да говори евала незнам как не се измори смях успех на всички за другия сезон и да се надяваме да видим още повече адреналин на пистата до година УСПЕХ момчета! Smile Wink Smile Very Happy Razz

Върнете се в началото
canibmwe30
Drift Ninja

Местожителство: ЛОВЕЧ

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ALEX_BURDIN написа:
Aз лично отидох да покарам и опозная пистата за съжеление настройките на автомобила (кутия окачване спирачки) и малко по агресивното каране не ми позволиха да сляза под 60 сек смях но има време за корекций .Иначе покарахме доволно насладих се на изпълненията на другите пилоти и на дрифт и в тайм атака.
Мойте поздравления към участници и организатори.
М/у другото тътрся диф 3.91 смях за другия път да дръпна ръчната със 180 или колкто вдигне Twisted Evil .

3,91 виско голям глиган ревизиран с нов силикон
http://www.vbox7.com/play:e2db6201
По дан­ни на НГ (бр. 5 от 17 яну­а­ри т. г.) ад­ми­нис­т­ра­тив­но­ на­ка­за­ние има кме­тът на Ба­хо­ви­ца Пе­тър Ге­нов. Той е гло­бен с 1000 лв. за из­да­ва­не на не­вяр­но удос­то­ве­ре­ние за нас­лед­ни­ци
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Срещи / Meetings Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети