| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 10:32 pm Заглавие: 8-ми кръг-Тайм Атак - Коментари и впечетления! |
|
|
Моля споделете си всичко което ви мъчи  _________________ JTD & HF Q4
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
^Joreto Новобранец

Регистриран на: 15 Мар 2008 Мнения: 26 Местожителство: Пловдив, Брани поле
|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Яко беше брахме малко студ, докато чакахме нощния дрифт, ама си струваше  |
|
|
 |
DaKaTa- Новобранец

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Беше страхотно  |
|
|
 |
venci Slide Controler

|
Пуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:31 pm Заглавие: |
|
|
много чакане ми се видя на мен, ама кво да се прави, доволен съм че се върнах без гуми  |
|
|
 |
Emsi Новобранец
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:00 am Заглавие: |
|
|
Състезанието беше страхотно, имаше много интересни битки, всички дава максимума от себе си и се получи перфектно. Доста гуми се спукаха и бая пушек се вдигна, шоуто беше пълно с тази еротична мивка/впрочем някой изми ли мустанга/ представянето на финалистите и всички дребни работи
Относно организацията, нещото което страшно много ме радваше беше, че се обявяват времената, кой води и печели, евала на водещия за което
обаче трябва да се помисли за сигурността, маршали или нямаше или ако имаше то те нищо не правеха, колко пъти се засичаха състезатели на "кроасана" а маршали нямаше да предупреждават че някой се е завартял или пък се върти там доста хора излизаха от пистата и пак не видях един маршал да отиде да помогне, когато братя Алексиеви излязоха при влизането на кроасана в онова голямо "блато" маршала не помръдна да помогне, ами кучето което притича пак покрай него, отново реакцията от него страна беше нулева, пак бързата реакция на пилота предотврати инциденти.
И отново честито на победителите и шампионите и до година още по-добри времена  |
|
|
 |
agent_dust Drift God

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:54 am Заглавие: |
|
|
на мен адски не ми допадна неспортсменството на някои момчета. _________________
 |
|
|
 |
dobrio Drift Ninja

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:06 am Заглавие: |
|
|
Супер беше ! Евалата на всички които се раздадоха на макс ! archie,алексови,м5-цата,алех матрих,дунев и още др ! Доста добро завършване на годината ! Нека другата година давате по-добри времена, по-подготвени автомобили и още повече ентусиазъм ! (и още дрифтачки )  _________________
Are you ///M enough ?
 |
|
|
 |
LeX Slide Controler
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:59 am Заглавие: |
|
|
| agent_dust написа: | | на мен адски не ми допадна неспортсменството на някои момчета. |
Говори направо с имена че така като се почне . . .  |
|
|
 |
Mecho Puh The Master of Disaster

Регистриран на: 14 Юни 2008 Мнения: 549 Местожителство: Място в София на което овците се събират на куп
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 10:56 am Заглавие: df |
|
|
...еиии,веднъж и Коста да ме изпревари.. .., ми не знам,доволен останах ,независимо че не карах а пък си платих,ама ко да праиш - Шанс,както казват някои ...беше мноу яко,яд ме е наистина че имаше твърде малко хора за събитие от такъв ранг,всичко беше съпер,пък накрая пак спонсор станах на някои хора Евала,беше чудесно  _________________
| agent_dust написа: | | има няколко кадърни, останалите използват свободното си време да тресат джунглата |    |
|
|
 |
omp Новобранец
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 11:45 am Заглавие: |
|
|
| И аз останах доволен от мероприятието, въпреки малккото направени обиколки от мен и трагичния край за колата ми, но се надявам догодина да се подготвя по добре. |
|
|
 |
DrivinGGoD Drift Ninja

Регистриран на: 12 Ное 2008 Мнения: 325 Местожителство: в света на motorsport-a
|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Нямам думи за това което се случи през трите дни на пистата... Променливи атмосферни условия... Много каране, много коли, много големи пилоти... Много рекорди паднаха... Много гуми се скъсаха... И всичко се реши в последните гонки... Не знам в БГ да е имало по-оспорван автомобилен шампионат и толкова равностойни и добри пилоти на едно място... Гордея се че участвахме в този шампионат, гордея се че карах редом с всички вас и ви познавам момчета... Всички сте уникални хора и пилоти... Евала за всичките средства и нерви които отделихте през целия сезон за организация и участия и че го направихте такъв какъвто беше, защото недвусмислено показахте че "професионалните" шампионати, пилоти и организация сериозно трябва да се притесняват от всички вас... Трябва да сме горди с това... Огромен поклон пред всички които направиха това възможно... _________________ ------------------------------------------------------
Are you ///M enough?...
------------------------------------------------------
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
 |
|
|
 |
lubeto

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Всичко беше на ниво.Много доволен останах.Успях и да покарам което още повече вдигна адреналинът ми.Радвам се че гледам все по-добри пилоти и все по-подготвени коли.
ПС-..ее... осъзнах че с мойта евридейка немам никакви шансове за каквото и да било.  |
|
|
 |
ALEX_BURDIN DRIFT NINJA

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Aз лично отидох да покарам и опозная пистата за съжеление настройките на автомобила (кутия окачване спирачки) и малко по агресивното каране не ми позволиха да сляза под 60 сек но има време за корекций .Иначе покарахме доволно насладих се на изпълненията на другите пилоти и на дрифт и в тайм атака.
Мойте поздравления към участници и организатори.
М/у другото тътрся диф 3.91 за другия път да дръпна ръчната със 180 или колкто вдигне . _________________

http://www.youtube.com/watch?v=c9LeDNmLH2M
http://www.youtube.com/watch?v=g_2-o27pSGk
http://www.vbox7.com/play:e21457a5 |
|
|
 |
EnerGy Slide Controler

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Поздравления на всички състезатели, организатори, ... в събота на кфалификацийте беше също много интересно с изклучение на двата инцидента които станаха с Кадета и другия опел дето се запали но до година да се надяваме да няма дакива поражения и с нетърпение чакам изненадата от Тодор Дунев която обеща за другия сезон само спомена че ще има нова бегачка на пистата (нисан) но нека тръпнеме в очакване още веднъж благодаря на организаторите и учсниците а и на водещия койте не спря да говори евала незнам как не се измори успех на всички за другия сезон и да се надяваме да видим още повече адреналин на пистата до година УСПЕХ момчета!  _________________ Ускорението е майка на летенето
 |
|
|
 |
canibmwe30 Drift Ninja

|
Пуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:25 pm Заглавие: |
|
|
| ALEX_BURDIN написа: | Aз лично отидох да покарам и опозная пистата за съжеление настройките на автомобила (кутия окачване спирачки) и малко по агресивното каране не ми позволиха да сляза под 60 сек но има време за корекций .Иначе покарахме доволно насладих се на изпълненията на другите пилоти и на дрифт и в тайм атака.
Мойте поздравления към участници и организатори.
М/у другото тътрся диф 3.91 за другия път да дръпна ръчната със 180 или колкто вдигне . |
3,91 виско голям глиган ревизиран с нов силикон _________________ ЕЗ0 http://www.vbox7.com/play:61f43592
90км е скороста пътя е бая тесен
http://www.vbox7.com/play:c4fb5d7a
http://www.vbox7.com/play:e2db6201
По данни на НГ (бр. 5 от 17 януари т. г.) административно наказание има кметът на Баховица Петър Генов. Той е глобен с 1000 лв. за издаване на невярно удостоверение за наследници |
|
|
 |
|