След дългата и оспорвана битка през тази година, е време победителите в "Тайм Атак" за сезон 2009 да бъдат наградени. За целта ще се проведе официална церемония по награждаването им. Тя ще се състои в гр. Плевен на 11 декември (петък) от 20:30 часа, в ресторанта на хотел "Ростов".
За съжаление, лошото финансово приключване на годината на организаторите, налага всеки желаещ да присъства, да заплати сам своя куверт, който е в размер на 30 лв. Също така от хотела проявиха разбиране и намалиха още малко цената за нощувка в двойна стая и от 60 лв, за награждаването ще е 50 лв (за стаята, а НЕ на човек).
Куверта включва салата, студено предястие, топло предястие, скара (пилешко и свинско), гарнитура, питка, минерална вода, безалкохолно, малка ракия, чаша вино.
ЗАБЕЛЕЖКА: Церемонията по награждаването на шампионите в "Тайм Атак" е официална и като такава е препоръчително официалното облекло от страна на присъстващите
До сряда вечерта (2 декември) трябва да потвърдя стаите в хотела
До края на седмицата (6 декември) трябва да потвърдя и точния брой на местата в ресторанта
Плащанията отново се извършват предварително, като този път няма да се налага да се ходи по банки, а ще се плаща във всеки град на определен човек. 0889 622 755 е телефона ми. Вечер между 21:00 и 23:00 е времето в което ще се занимавам с тези въпроси така, че за всякакво инфо можете да ми звъните тогава.
Последната промяна е направена от difcho на Вто Фев 16, 2010 12:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 10:40 pm Заглавие:
Да попитам аз и Dobrio можем ли да дойдем, макар че не се състезаваме, ами сме ви фенове на повечето, ще имали някакъв проблем да дойдем ? _________________ Black car + Black wheels with chrome lip + Angel Ayes +M3 Motor + BMW lable = SEX
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети