аз съм малко в дилема дали да ходя. Чудно ми е алекс кви впечатления ще сподели от миналата година
Мнението ми е доста негативно
трасето е трагично, на места асфалта се разпадна след първите обиколки и стана на чакъл с битум, като стъпиш и ...
асфалта и острите завои направо съсипват гумите без да правиш кой знае какво
също така теснотия , 4х4 автомобили едвам завиват на 180 градусовите завои, много ниска скорост, ако искаш да даваш времена гаранция ще си изподереш колата заради многото гуми и на без това тясното трасе
като гледам отделно ще се кара малко, всичко е събрано в един ден по изнесената информация
в най-лошия случай ще караш 6 обиколки + 5 обиколки в "сватбарска колона" с 50км/ч в която внимаваш повече да не се неденеш в тия отпред отколкото да опознаеш трасето
в най-добрия случай ако си бърз и не ти пука много много за колата и стигнеш до финали може да покараш 15 обиколки + 5те сватбарски
Организацията беше на ниво, нямаше чакания, но малко високомерно беше отношението, не липсваха изказвания от рода на "другия път няма да ви допуснем ако не си измиете колите" Е добре бе мама му стара как да дойдем на 100 км, и да минем 2 прохода, които са яко нахвърляни с луга и пясък и накрая колите да са ни чисти. Организаторите ако искат качествен ПР и най вече защото го правят на гърба на състезателите/колите им, да осигурят поне автомивка! А не прибързано да критикуват/коментират -надявам се че 1 година период е достатъчно да купи водоструен апарат малко течен сапун и няколко гъби и парцали, за да имат комфорт организаторите и състезателите
Като цяло трасето може да се сглоби доста по интересно, бързо, но 7 ! - 180 градусови завоя с вътрешен диаметър една автогума и общ размер 4.5м е гадна работа, за мен не е проблем с ръчната сме дупе и гащи, но да мериш времена на трасе със толкова 180 градусови завои не е реално , на едно Ево или СТИка им трябват 2 маневри ако не искат да газят в тревата и калта извън трасето
Не съм сигурен как трябва да се нарича това състезание, в една истинска джимкана има много повече скорост, италианско не е, далече от смисъла на тайм атак - баш майсторско пилотиране около конуси ще да е
Регистриран на: 12 Ное 2008 Мнения: 302 Местожителство: в света на motorsport-a
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 3:21 pm Заглавие:
Sharo написа:
е да ама резултата за скоростите беше плкачебен ако помня правилно
Ами, то май си им беше дошло времето, просто там от многото превключвания на Gymchana-та им дойде в повече... То и диф-а се разтече... ама и това просто защото малко повечко се понатовари о пързалянето със сликовете, но сега няма да има толкова пързаляне... _________________ ------------------------------------------------------
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 3:25 pm Заглавие:
alex_matrix написа:
ALEX_BURDIN написа:
Иначе като се загледах в схемата отсега съм начертал траекторията как да се мине цялото на дрифт .
Тествах го, минава се перфектно, но на 3тата обиколка няма вече гуми, асфалта е супер злобен.
Организаторите бяха ей така след дрифта , явно са имали представа, че някви стриит рейсъчета ще дойдат дето писта са виждали само по телевизията... Емо ги отупа в А, Васко ги би в Б, аз ако бях дрифтил по-малко щях да взема и първото в Ц /слагах на най-бързия в Ц 2 секунди и то с дрифт, затова казвам че е несериозно да се мери време на толкова обратни /, Биляна и тя се класира на челни места при жените
То и аз тогава замалко да взема първо в А1 ако не карах с багажа ни за 2 дена и 15" басс та направо разгром го пиши... _________________
Мисля че грешите,миналата година и аз и Емо карахме без сликове и доколкото си спомням бихме времената на 90% от профитата така че не е страшно пистата държи, с тази кнфигурация е много интересна и технична.Лично аз останах много доволен от състезанието,покарахме си на воля,лошото е че няма никакви условия и се намразнахме.
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 5:26 pm Заглавие:
Цитат:
They all really suck at the Pivot cone menuever. that BMW nailed it. Entry, ligt on brakes/ Clutch in pull Handbrake/ Countersteer / GAS!
Демек ако ходим да си направим дрифт дей хехе _________________ И тогава малкото BMW-нце каза: "Като порасна, ще стана дрифтозавър"
Smokin' tires not drugs
http://www.youtube.com/watch?v=fA6tPp1t6e0
Пуснато на: Чет Ное 12, 2009 3:30 am Заглавие:
Организаторите попринцип са склонни към компромиси относно конфигурацията на трасето, дори Митко Илиев предложи последния път да го направим заедно, защото наистина няма смисъл от тези обратни завои, а и хората които карат по мероприятията са далеч от аматьорите според мен, лошотоо е ,че те не пишат във форума и всичко става с посредници, ама може Васко да се разбере нещо с тях и в неделя да речем да направим една разходка до там и да конструираме едно хубаво трасе с общи усилия .. А и незнам защо като е еднодневно е обявено 21-22.10..... _________________
Организаторите бяха ей така след дрифта , явно са имали грешна предства, че някви стриит рейсъчета ще дойдат дето писта са виждали само по телевизията... Емо ги отупа в А, Васко ги би в Б, аз ако бях дрифтил по-малко щях да взема и първото в Ц /слагах на най-бързия в Ц 2 секунди и то с дрифт, затова казвам че е несериозно да се мери време на толкова обратни /, Биляна и тя се класира на челни места при жените
Бих покарал за последно преди да разглобя колата, броните ми вече достатъчно са начупени и няма да ме е яд, но при 1 ден състезание тренировки и квалификация и тази конфигурация по скоро НЕ
И и мен ме пропускате и аз бях и аз взех титла
alex_matrix написа:
А вечерта се събрахме на много приятно местенце Ge_a го осигури
Да резервирам ли вилата, тая година е с още повече екстри _________________ Най - обичам да вадим теловете на гумите !!!
Организаторите бяха ей така след дрифта , явно са имали грешна предства, че някви стриит рейсъчета ще дойдат дето писта са виждали само по телевизията... Емо ги отупа в А, Васко ги би в Б, аз ако бях дрифтил по-малко щях да взема и първото в Ц /слагах на най-бързия в Ц 2 секунди и то с дрифт, затова казвам че е несериозно да се мери време на толкова обратни /, Биляна и тя се класира на челни места при жените
Бих покарал за последно преди да разглобя колата, броните ми вече достатъчно са начупени и няма да ме е яд, но при 1 ден състезание тренировки и квалификация и тази конфигурация по скоро НЕ
И и мен ме пропускате и аз бях и аз взех титла
alex_matrix написа:
А вечерта се събрахме на много приятно местенце Ge_a го осигури
Да резервирам ли вилата, тая година е с още повече екстри
резервирай аз ще набавя една петарка ракия и една десетка вино
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 2 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети