GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
www.drifting-bg.com Форуми
Факти
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.drifting-bg.com Форуми -> Основен Форум / Main Forum
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
difcho
нисанаджия

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 9:44 pm    Заглавие: Факти Отговорете с цитат

Пускам тази тема, чиято цел НЕ е да обиди, когото и да било, а да внесе яснота по доста от въпросите около провеждането на едно мероприятие. Ще приложа някои цитати и ще отговоря на конкретни въпроси зададени от определени хора, макар да смятам, че тези неща са си работа на организатора и не е нужно да се дават такива обяснения. Сега някой сигурно ще каже „Е как не е нужно? Нали „От дрифтъри за дрифтъри” ?” Да обаче тези думи не са мои и аз не съм ги изричал! Това е израз, който трябва да се свързва с „Българска Дрифт Федерация”, а нито АЗ, нито „Дрифт Клуб България”, нито Васко или „Осогово Рейсинг Тим” или Живко и писта „Дракон” имат нещо общо с тази федерация! Това обаче е съвсем друга тема, която няма място тук и сега. Принципно съм съгласен с израза по-горе, но реално той е неприложим по никакъв начин, защото всеки си гледа неговата паница и това е неоспорим факт!

canibmwe30 написа:
Ако има проблем с рентабилноста на мероприятието тоест не е печелившо то намерете спонсори а не да извивате ръцете на момчетта които и без друго им е трудно финансово

Много е лесно да се намерят спонсори... Как не се бяхме сетили до сега, че ако намерим спонсори, няма да е нужно да се притесняваме, дали ще дойде публика, дали времето ще е хубаво, колко участника ще има и т.н. Нищо де... затова сме тук в този форум... за да си помагаме със съвети... Ама съветите не покриват разходите по мероприятията! Сега някой сигурно ще каже „Е извинете господа ОРГАНИЗАТОРИ, че си позволихме да дадем някоя идея”... Няма нищо лошо в идеите, дори напротив. Не са малко нещата, които съм направил на мероприятията по идея именно от форума или от някой с когото просто сме си говорили, но да се дава съвет да се намерят спонсори е просто обидно! Цанко защо вместо да напишеш този пост не си направи труда да отидеш при някой спонсор да го уговориш за някое мероприятие ? Изглежда много лесно от страни нали ? Повярвайте не е! А като ти се съберат 3-4 фирми всяка с различни изисквания за дадено мероприятие и просто можеш да полудееш, докато ги изпълниш, а на всичкото отгоре има и още доста неща за които трябва да се погрижиш по организацията. За да не съм голословен ще дам пример:
Осветлението на Калояново за 5-ия кръг... „ТМТ Елком” решиха да дарят на „Дрифт Клуб България” още 6 лампи, към предишни 9, за което съм им много благодарен, за да можем да осъществим „Нощното дрифт шоу”. Да обаче как напрактика се стига до там, че лампите да се озоват на пистата, ми на всичкото отгоре и да светнат... Първо трябва да измисля, къде и по колко лампи ще трябва да бъдат разположени. За целта ангажирам човек, който е в час със самите лампи, тоци и всичките щуротии, които са необходими. Измисля се вариант, който евентуално да се приеме от управлението на фирмата, защото най-лесно е да се каже „Дайте ни 50 лампи, пък ние ще се оправим”, но е и най-вероятно да ни отрежат още от вратата. Този вариант трябва да е максимално оптимизиран, за да може хем да имаме шанс за удобрение, хем да може пистата да се освети достатъчно за целта. Тук прибавяме и още един проблем – закрепването на самите лампи, на какво и къде. По варианта, който е уточнен за представяне на ръководството на фирмата се стремим да намерим оптималните точки за разположение на лампите, но се появява проблем – на пистата няма нито едно място на което да могат да се захванат, което означава, че собсвтениците на пистата трябва специално за това мероприятие да осигурят пилони и да ги закрепят на определените точки. От тяхна страна също се поставя условие за броя на пилоните и са в абсолютното си право, защото ако копаеха за всяко мероприятие дупки, наливаха бетон и връзваха пилони, то къде ще му излезе края ? Следва друг проблем – как ще достигне ток до самите лампи, за да светят ? Взимат се мерките на пистата до какви ли не точки, за да може да се прецени отново оптималния вариант за кабели... Да обаче се оказва, че всички сгради са твърде далеч, за да се вземе ток от тях, а и трябва да се поставят допълнителни пилони за преминаване на кабела над пистата. Преминава се на вариант с генератори. Започва едно търсене на достатъчен брой генератори – първоначално 4, в крайна сметка 7. По този въпрос отново се въртят телефони и се ходи при различни фирми, за осигуряване на необходимата бройка генератори за захранване на лампите. В крайна сметка след различни перипетии Росен Коларов вади от неговата фирма 5 генератора и с помоща на Коста и Явор, те се озовават на пистата. По един генератор осигуряват Ицо Стоилов и Живко и в крайна сметка въпроса се решава, НО... вече е петък 7 август, а цялата процедура е започнала на 15 юли или по друг начин казано 3 дни след приключването на ДД2. Към изброеното до тук прибавяме и решаване на проблема със самите кабели и тяхна дължина, които отново са спонсорство от „ТМТ Елком”, но и за тях се мислят хиляда варианта, за да могат хем да стигнат, хем да се одобрят от ръководството на фирмата. Накрая идва и самото монтиране на лампите, връзването на кабелите и пробите дали всичко е окей. За целта Михо и Берко от Промод заебават магазина си четвъртък и петък преди мероприятието, както и аз офиса, който всъщност е заебан още отпреди ДД2 и се обикаля цял ден по пистата с лампи, стойки и инструменти, за да бъде всичко окей в крайна сметка.
На фона на всичко това, аз трябва да измисля, какво да предложа на фирмата, за да има някакъв стимул да отпусне необходимото оборудване. Това ми се казва в прав текст въпреки, че аз си го знам и се започват едни предложения и идеи... отхвърляния, нови предложения, срещи, време и т.н.
Естествено това не е единствения въпрос по който работя за мероприятието и всяко нещо си иска достатъчно време, за да се направи както трябва. Мисля да не повдигам въпроса за Община Пловдив и КАТ Пловдив, защото едва ли има някой на който да не му е ясно за каква бюрокращина става въпрос и какво прехвърляне на отговорност и размотаване си говорим...

canibmwe30 написа:
Ами той и без това е скъп спорт тъй че който може ще кара който не ще гледа а пистата е много хубава и има много голям недостатък защото може да се гледа безплатно но това има решение с разпъване на транспаранти

Да, много е лесно да се намери решението, но да се изпълни ? Имаш ли идея колко трансперанта и с какви размери са необходими, за да се огради цялата писта така, че да успее и да побере тези, които ще си платят и ще влязат да гледат ? А идея от това колко струва един трансперант ? Съмнявам се, иначе не би го предложил така сякаш предлагаш близалка на малко дете. Тук немога да бъда конкретен, защото незнам размерите на пистата, но тези трансперанти ще трябва да са високи минимум по 2 метра и ще трябва някак си да бъдат закрепени. Естествено всичко това е за сметка на организатора, защото проблема с публиката си е негов, не е нито на спонсори, нито на совбстеници на писти, нито на участници.

Ogi написа:

никой не иска да отменяте мероприятия... опитваме се да ви кажем че живеем във световна икономическа криза... какво ще рече това? цял свят в момента страда от липса на пари... всичко живо взима мерки за да избута кой кат може... а вие не си мърдате пръста... напротив опитвате се да правите състезанията още по грандиозни и масови... измисляте нови атракциони които струват още пари... тези пари разбира се трябва да се избият от някъде... едните сме ние участниците които вече издишваме и едвам смогваме... другите са публиката... 5 лв вход все още са твърде много за такова мероприятие...
мисълта ми е вместо да се чудите какви нови атракциони да измислите... за да привлечете нова публика... помислете как да смалите разходите... и да намалите цените за да привлечете повече публика и участници...

Оги нито един участник не е каран на сила да кара на нито едно мероприятие така, че оправдания от типа „издишаме и едвам смогваме” мисля, че нямат място тук.
5 лв вход са твърде МАЛКО за такова мероприятие. 8 лв струва да отидеш на кино, за да гледаш филм с продължителност между час и половина и 2 часа, като си длъжен да влезеш в киното с храна и напитки закупени само от техния щанд – пуканки 4 лв. От 4 до 7 лв струва да отидеш на футболен мач, който също е с продължителност час и половина. В нашите мероприятия - 5 лв струва да гледаш цял ден, като никой не те спира да си направиш сандвичи вкъщи и да си ги ядеш на пистата, ако ти е скъпо кебапчето на 1.50 лв или 2 лв (честно казано незнам и аз колко е). Айде сега ми кажи, нима смяташ, че дрифта, автомобилния спорт и изобщо това, което се случва по нашите мероприятия е по-малко атрактивно от един футболен мач ? Аз мисля, че атракцията е наша полза и то с много, но разбира се това е мое мнение и необременявам никого с него.
Как да намалим разходите, като наема на пистите тази година е двоен спрямо миналата ? Тук навлизаме в една доста дълга тема в която си говорим какво предлагаме на зрителя и за какво плаща той. Мероприятията в момента са в етап в който освен най-заклетите фенове, други хора нямат желание да ги посещават, защото гледат едно и също... едни и същи коли и едни и същи хора. Естествено няма как да изгоним участниците в челните места, защото на публиката им е омръзнало да ги гледа. Затова се добавят нови атракции, които да събудят интереса у хората, които не биха оставили всичко само и само, за да посетят мероприятието. Просто заклетите фенове са крайно недостатъчни, за да покрият разходите, които няма как да се спестят, ако искаме участниците и публиката да чуват какво се обявява по микрофона, ако искаме да имаме достатъчно съдии по пистата, ако искаме да имаме линейка, пожарогасители, охрана и т.н. Защо мислиш, че организаторите сме „развей гащи” и не се опитваме ако е възможно за дадено нещо да се плати по-малко? Има неща, които няма как да липсват от мероприятията. Да, преди са липсвали, но в момента нивото е съвсем различно и няма как да ги няма. Допълнителните атракции също се заплащат, но тяхното предназначение е да успее да покрие останалите разходи и ще ти дам пример:
Танцьорките на 5-ия кръг в Калояново струва 1200 лв. 5 лв вход на човек – 240 души са необходими да дойдат, за да се избият парите за тях. В събота през деня на пистата бяха влезли около 350 човека. Непосредствено преди започване на автомивката са влезли 500 души. Според теб атракцията за какво е допринесла – за по-голям минус в края на мероприятието или за по-малък ? Говоря само и единствено за минус от това мероприятие, защото в края на листа след 5-ия кръг пише -6000 (минус шест хиляди) лв... Откъде този минус при положение, че за двата дни на пистата е имало 1500 души по 5 лв на човек – 7500 лв + (60 участника по 30 лв такса участие = 1800 лв) = близо 9500 лв ? От девойки – 1200 лв, Охрана – 700 лв, озвучаване и водещ – 1400 лв, купи, заря и линейка – 1000 лв, полиция за обиколката в пловдив – 800 лв, реклама – 3000 лв, хотел за хората, които помагат в дните на мероприятието – 500 лв, писта – в сайта пише 1400 лв за месец август... аз плащам няколко път повече, защото ако не го направя, ще са ми нужни няколко пъти повече зрители, за да достигна този минус на който съм сега... Тук немога да посоча конкретна цифра, защото в договора, който подписваме за наема на пистата е включена клауза за търговска тайна и нито една от двете страни няма право да коментира сумите описани в него. Естествено има и други по-дребни разходи, които обаче като се съберат заедно не са чак толкова дребни и си заформят една доста прилична сума. И да прибавим, че билетите се купуват и са с печат от Министерството на Финансите, което означава, че в началото на другата година ще се плащат данъци, а не за всички разходи по мероприятието може да се вземе фактура... Rolling Eyes
Хайде сега върви спори как с Християн и Крисито си делим по 7000 лв след всяко мероприятие... Ако беше така щях ли да карам изгнила Астра, която все още да не съм изплатил ? Щях ли да карам кола без ролбар ? Щях ли да карам това М50, което ми строви нервите с това греене ? Не само, че не си делим по 7000 лв след всяко мероприятие, ами и всичкия минус на мероприятията е на мой гръб, както естествено беше и след първия кръг за тази година, когато мероприятието беше на плюс, но плюса далеч не беше това, което много хора предполагат, а именно 20 000 лв, защото тогава многобройната публика си беше позволила доста волности по тревните площи на пистата, които в неделя вечерта аз плащах, за да бъде възстановено състоянието в което са били преди мероприятието. Реалния плюс от това мероприятие се изразява в 4000 лв с които успях да платя взетите на лизинг машина за гуми и компресор, за да мога да спестя още един разход към всяко мероприятие, а именно наемането на гумар със собствена машина – справка – 600 лв за уикенд. Тази година до момента имам 5 мероприятия и ми остават още 2 – общо 7 по 600 лв = 4200 лв...
И какво излиза в крайна сметка – аз като организатор (слагам и Васко в това число) си заебавам личния бизнес, оставям го на самотек, за да се опитвам да правя нещо за всички нас, защото тези мероприятия в този си вид се организират по 4 седмици плътно занимаване, всичко изкарано от мероприятията е вложено обратно в тях под една или друга форма и идва някой да ми прави елементарните сметки все едно 2+2=4... Острани сигурно изглежда така, но реално май не е а ? Освен невъзможността да развивам бизнеса си, организацията на тези мероприятия много сериозно влияе и върху личния ми живот и то в негативен план... Да, аз съм си го избрал и никой не ме е карал на сила, но вече си задавам въпроса „Има ли смисъл да продължавам?”
Ogi написа:
ако си спомняте миналата година когато беше 20 лв. такса участие във всеки клас имаше по 20+ участника... А сега колко са? когато беше 1-2 лв. входа колко публика имаше и сега когато е 3-5 лв. колко публика има...

20+ участника във всеки клас прави 60-70 участника общо... Тази година няма кръг с по-малко от 60 участника. Това, че всички сложиха големи мотори и в по-малките класове останаха по-малко участници неозначава, че има отлив на такива. За пример си и самият ти – 1.6 -->> 2.3, от клас „А” в клас „Ц”
Когато входа беше 1 лв, мероприятията си бяха само за Плевен. На първото имахме 120 души публика, на 2-рото – 250. Третото (първото за 2008) вече беше с участници и от други градове и билета стана 2 лв – 400 души публика. След това – 700 души публика, 1200 и на закриването на сезона – 2500 за двата дни при 2 лв вход. Тази година – първия кръг на Калояново бе с посещаемост – 3000 души при 5 лв вход, след това в Плевен – 3500 при 3 лв през деня и 5 събота вечерта. ДД1 – 1800 души при 3 лв вход, което не е отлив на хора, защото на ДД публиката е доста по-малко отколкото на Тайм Атак по принцип. Така че твърденията ти за тройно по-голямата публика при по-ниските такси и билети не е издържана с факти.
Ogi написа:
и тия глупости че нямало къде да се кара... и на Калояново и на Плевен всеки уикенд има опен дей... разликата е че ако отидеш самостоятелно плащаш 10 кинта...

Никой не те кара на сила да караш на мероприятията и никой не те спира да караш, когато поискаш и където поискаш. Да, факт е, че вече има такива дни на няколко писти и можеш да отидеш и да си покараш, но ако колите станат 80-100 (грип + дрифт), дали ще караш толкова много колкото сега? Тези мероприятия се правят за хората, които искат да се почувстват дори за един ден състезатели или поне в някаква степен. Да бъдат извикани на старта, да им бъде засечено официално време, да усетят цялостната атмосфера и тръпка в един такъв уикенд.
Ogi написа:

просто ми прави впечатление че винаги преди състезание се обявява едно... но после е съвсем различно...
Бунетата... почти никога не е имало... само веднъж успях да си взема буне тази година Smile
застраховки... ми незнам да са ми правили някога... попринцип ако са ми правили би трябвало да я подпиша... или да ми дадат полицата... може и аз да съм в грешка смях
гуми... еми да има машина... като си оставя гумите в събота си ги взимам в неделя готови а на калояново се е плащало 5 лв. за размонтиране или монтиране на слик...

Тук написа най-големите глупости... бонета на моите мероприятия винаги е имало, от ДД3 2008 до сега! Винаги са били на излизането от бокса към пистата и винаги, който е искал е получавал такова, да не говорим, че някои са си взимали и по няколко пъти и никой никога не е правел проблем за това. За на Васко мероприятията немога да коментирам, защото аз каска си имам и реално там не съм се интересувал как седи този въпрос, а и след като ти не си участвал там, значи не говориш за неговите мероприятия.
Застраховка тази година се прави на всяко едно мероприятие! Запознал си се с нещата, но не напълно... Застраховка „Злополука” може да се сключи и групово и една от причините, крайния срок за подаване на предварителните заявки да е четвъртък преди мероприятието са точно застраховките. Всеки петък преди мероприятие се прави групова застраховка „Злополука” на всички участници с валидни заявки за участие. Слава богу, че досега не се е налагало да се използва за някого...

Реших да напиша тези неща, за да се разбере в крайна сметка колко пари се изкарват от едно такова мероприятие и защо това или онова се прави еди си как. Естествено тук съм описал само малка част от въпросите, които трябва да решава организатора, но се надявам да са достатъчни, за да се разбере, че отстрани е много лесно, но дефакто не е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SGCasper™
Куцото пиле

Местожителство: У нас за сега

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Човек поне един път в живота си трябва да се заеме и да организира нещо, например един малък дрифтр дей какъвто беше дд1 когато го направихме за пръв път в бг за да разбере за какво става вапрос. Знам аз тогава(казвам аз защото аз предимно бягах преди мероприятието да се оговарям за пистата и отговарях на вапросите във форума) какъв зор е, видях какво е после самия ден, за какво става вапрос и колко хора тогава ей така без прецедентно се включиха, и се пекоха цял ден като магарета на слънцето. Вижда се добре че всеки който се е докоснал до една такава организация дори в малък формат, знае какво е и си мълчи най вече като се пусне тема за дадено мероприятие, отива, кара и се прибира. Незнам какво ти е на теб да ги организираш тея неща но за мен си не човек и незнам до кога ще упсяваш защото в бг тва е почти мисията невъзможна и тук не говоря за спорнсори, те на вскяъде са еднакви искат облаги.

Просто всички трябва да бъдат по смирени и да се замисля отърва ли ми да ходя да карам там, и ще коментирам ли след като не мисля да карам.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
scott
пишман дрифтър

Местожителство: София,Лозенец

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да коментирам горните постове,смао ще кажа,че Искрен си скъсва гъза да направи тези състезания,аз съм организирал/правил състезания хич не е лесно,имайте малко уважение към този човек
Тои го прави за вас за да си чешете крастата
Sharo
Drift God

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Човек не знам въобще какво се занимаваш да се обясняваш. Който си мисли, че е много печелившо нека си направи негови мероприятия ние ще покараме. Тук все пак не сме БФАС и всеки има право си прави мероприятие.

Smokin' tires not drugs
http://www.youtube.com/watch?v=fA6tPp1t6e0

http://www.youtube.com/watch?v=N4OgECFiP7Q
Върнете се в началото
3000
Drift King

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sharo написа:
Човек не знам въобще какво се занимаваш да се обясняваш. Който си мисли, че е много печелившо нека си направи негови мероприятия ние ще покараме.

Drift Ninja

Местожителство: кюстендил

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Искрен е на 100% прав товаса мероприятия с много трудности но целта е сие хората дасе почустват дватни състезатели
знам че който е решил да покара в тези два дни една седмица денонощтно подготвя атмобиласи зада баде там
а от другата страна изглежда друго и азискамда хвърля 30-50лв и дакарам и лупим семки
Гадно е и приди и след всяко мероприятие организатора винаги гълта Жаби .Както да добавя честават и инциденти за които ние обирамепешкира ,пример инцидента на 4ти кръг приз Април дознанието още нее приклучено вече фактите са изяснени щеги запазя в тайна но се чудат на кой да ги отправят на оргонизотор ,участник ,собственик на писта ,зрител но даоставим това на страна на такива мероприятия тези хора се събират дапрекарат добре всредата която им е хоби дори тезихора да са всеки път едни исъщи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lucifer
Drift error

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 3:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sharo написа:
Човек не знам въобще какво се занимаваш да се обясняваш. Който си мисли, че е много печелившо нека си направи негови мероприятия ние ще покараме. Тук все пак не сме БФАС и всеки има право си прави мероприятие.

Който не го е правил просто не знае за какво става въпрос.. Wink Ще кажа само едно голямо Благодаря на организатора на тези чудесни мероприятия..
Върнете се в началото
alex_matrix
бабуна master

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 3:40 am    Заглавие: Re: Факти Отговорете с цитат

difcho написа:

Green Team

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дифчо на 1000% съм съгласен с теб защото ми се е случвало да организирам няколко неща Wink За съжаление обаче ти гарантирам, че това няма да спре дори и след тази тема, просто трябва да не ти пука от коментарите.
Е30 M42B18 user

Местожителство: Самоков

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

I.Voykov написа:
Дифчо на 1000% съм съгласен с теб защото ми се е случвало да организирам няколко неща Wink За съжаление обаче ти гарантирам, че това няма да спре дори и след тази тема, просто трябва да не ти пука от коментарите.

Колко пъти да не ти пука, и вместо няква похвала да получаваш критики, един път, два пъти и три пъти и после вече не издържаш Idea Ама май никой не осъзнава, че на едно мероприятие се оделят средно по около 20 дни от личния живот, което в случая на Искрен прави около 3 месеца от личния му живот само за този сезон Exclamation , а сега секи да се замисли дали би направил подобна жертава и да каже след това всичко което си е намислил Idea
alex_matrix
бабуна master

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

I.Voykov написа:

такъв вариант да не ти пука няма - ако Искрен, Васко бяха такива хора тип непукист на първо време - едва ли щяха да организира мероприятия

След като си вкарал, време усилия, много желание и хъс - не може да не ти пука Rolling Eyes
Green Team

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

alex_matrix написа:
I.Voykov написа:

такъв вариант да не ти пука няма - ако Искрен, Васко бяха такива хора тип непукист на първо време - едва ли щяха да организира мероприятия

След като си вкарал, време усилия, много желание и хъс - не може да не ти пука Rolling Eyes

Не си ме разбрал, няма как да не им пука за хората, мероприатията и т.н. защото го правят със сърце и душа, но ако обръщат внимание на всеки такъв коментар (а винаги ще има такива колкото и да са перфектни мероприатията) то няма да е далече момента в които ще зарежат организацията, защото няма да им издържат нервите... Затова казах да не им пука а доколко е възможно да се подбира от какво да ти пука и от какво не е друг въпрос.
Drift King

Местожителство: Плевен!

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за информацията която ни изнесе... вярвам че това ще допринесе за едно по нармално общуване и позитивизъм в този форум...
а относно тия 7000 лв. тва са на Гецата глупостите... просто не се изразих правилно тогава и той реши да го използва като коз във спора който водехме смях
е виждам че и така го е предал нататък след това

фън
Върнете се в началото
alex_matrix
бабуна master

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

I.Voykov написа:
Не си ме разбрал, няма как да не им пука за хората, мероприатията и т.н. защото го правят със сърце и душа, но ако обръщат внимание на всеки такъв коментар (а винаги ще има такива колкото и да са перфектни мероприатията) то няма да е далече момента в които ще зарежат организацията, защото няма да им издържат нервите... Затова казах да не им пука а доколко е възможно да се подбира от какво да ти пука и от какво не е друг въпрос.

съгласен съм, но понякога е доста трудно...да игнорираш напълно...подсъзнателно това нещо остава в теб/организатора
Drift error

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нормалното ообщуване е въпрос на дипломация - не винаги когато има нещо, което не харесваш трябва да лаеш без да помислиш за последствията. Направо се учудвам на Искрен за издръжливостта и колко време си мълчи и търпи всякакви коментари, козове, подмятания и подобни.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    www.drifting-bg.com Форуми -> Основен Форум / Main Forum Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети