Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 8:24 pm Заглавие:
Ако мислиш че на мен ми се купуват нови сликове много се лъжеш, взех ги на изплащане до края на годината единствено с идеята за предстоящата решетка, решетката мина само дето сега аз имам още 4 месеца да изплащам, добре че не заваля щото тогава щеше да е много тегаво.Лошото е че 15 цола слик втора употреба вече не може да се намери, защото всички които карат на 15-ки просто нямат пари и събират боклуци и си ги препродават.Аз лично съм да се направи разделение клас про и клас люббители.Едните карат със сликове, другите със сериини.Ако се извади дрифта от мероприятията ще има време и за всички да карат, а ако е възможно да се прави решетка на Калояново да се допускат за участие само коли с ролбари, щото един път няма проблем ама като гледам на клипа как резината се засили към вратите на Емо , малко гадно ми стана _________________
Ако мислиш че на мен ми се купуват нови сликове много се лъжеш, взех ги на изплащане до края на годината единствено с идеята за предстоящата решетка, решетката мина само дето сега аз имам още 4 месеца да изплащам, добре че не заваля щото тогава щеше да е много тегаво.Лошото е че 15 цола слик втора употреба вече не може да се намери, защото всички които карат на 15-ки просто нямат пари и събират боклуци и си ги препродават.Аз лично съм да се направи разделение клас про и клас люббители.Едните карат със сликове, другите със сериини.Ако се извади дрифта от мероприятията ще има време и за всички да карат, а ако е възможно да се прави решетка на Калояново да се допускат за участие само коли с ролбари, щото един път няма проблем ама като гледам на клипа как резината се засили към вратите на Емо , малко гадно ми стана
Дрифта няма как да изчезне от мероприятията Тайм Атак Незнам защо не го разбирате това... Може да се ограничи, както беше сега на Калояново, евентуално и още малко, но съвсем да го няма - няма как да стане... Изчезне ли дрифта от Тайм Атак - изчезва и Тайм Атак
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 11:00 pm Заглавие:
Не карам "Time attack" но мисля, наблюдавайки отстрани за мен решението е следното: Намира се доставчик на гуми с който се преговаря за отстъпка 30-40% на гума (защо не и повече) - в замяна малки 2бр стикери за всяка кола и трансперанти по пистата. Фиксира се една единствена марка и модел гума за всеки клас и се формира клас - със сликове.
Това ще изравни възможностите на тези които нямат финансова възможност но имат талант (както се получава обикновенно), с тези които имат.
Определено шампионата ще стане доста по-интересен поради изравняване на възможностите, и ще отсее донякъде по-добрия.
P.S Просто като съвет. Помислете. _________________ http://vimeo.com/7060483 - King of Europe 2009
Не знам какво мислите вие, но според мен трябва да има два класа със и без сликове и без това има вече квота от каращи на сликове във всеки клас, като за тези със сликовете ролбара да бъде задължителен(не знам за вас но тази година имах щастието да покарам със сликове и то на калояново, не можах да поварвам колко много ми се угъва купето )
Пък после всеки сам си преценява къде да кара, класовете няма да станат прекалено много само 6 и оправдания от рода че няма време са пълни глупости, защото миналата година лично бях свидетел как Владо Илиев ни прокара 5 класа в състезание до обяд и то на не по късо трасе от Калояново, това е въпрос на организация , което ще рече че може да си ги има и 6-те класа и дрифта за цял ден и всички да са доволни кой със сликове кой без сликове кой само за дрифт
Също така правилата(клетки, колани, седалки и т.н.) за олекотените коли да си важат но да могат да карат и в двата класа тогава според мен ще бъде най интерасно щот тогава няма да може да има предсказуемост на резултатие, както до сега беше почти практика _________________ Най - обичам да вадим теловете на гумите !!!
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 12:33 am Заглавие:
dunev20 написа:
Не карам "Time attack" но мисля, наблюдавайки отстрани за мен решението е следното: Намира се доставчик на гуми с който се преговаря за отстъпка 30-40% на гума (защо не и повече) - в замяна малки 2бр стикери за всяка кола и трансперанти по пистата. Фиксира се една единствена марка и модел гума за всеки клас и се формира клас - със сликове.
Това ще изравни възможностите на тези които нямат финансова възможност но имат талант (както се получава обикновенно), с тези които имат.
Определено шампионата ще стане доста по-интересен поради изравняване на възможностите, и ще отсее донякъде по-добрия.
P.S Просто като съвет. Помислете.
Точно по този начин е Time Attack шампионата в UK(TOYO TIRES)! И разделението по класове е доста интересно. Мисля,че трябва да почерпим опит от там.Системата и правилата са отдавна измислени и разработени.
Изгледайте клипа докрай!
http://videos.streetfire.net/video/TARZAN-YAMADA-R32-GTR-HD_169013.htm _________________
И аз съм за това да има разделение на класовете със сликове и без.
От доста време наблюдавам как някой хора манипулират останалите състезатели и си определят както на тях им изнасят правилата. Като гледам последните изисквания то е по изгодно да караш в националния шампионнат в хоби кар, от колкото в тайм атак. Поне гаранция, че ще си направиш обещаниете обиколики, които са в пъти по дъги от тези на Калояново, а и масрафа може да се окаже почти същия.
Поради тези причини участниците ще стават все помалко !
Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 2026 Местожителство: У нас за сега
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 9:38 pm Заглавие:
bega4ka_1 написа:
Мале мале какви коли и на какви писти карат кората и то аматиорско
Казваш аматйорско, ама тайм атака въобще не е аматйорско съсезание, щом има клас про и семи про замисли се, щом карат коли за над 50 000 паунда пак се замисли. щом имат или са длъжно да карат с някви лицензи.
Казах го преносно щом им е тайм атак това каква организация и какви пари са наляти не е истина,а сега нека си представим изцяло професионален шампионат за какво говорим
От доста време наблюдавам как някой хора манипулират останалите състезатели и си определят както на тях им изнасят правилата. Като гледам последните изисквания то е по изгодно да караш в националния шампионнат в хоби кар, от колкото в тайм атак. Поне гаранция, че ще си направиш обещаниете обиколики, които са в пъти по дъги от тези на Калояново, а и масрафа може да се окаже почти същия.
1+
най-накрая някой да го каже в прав текст... ама защо трябваше да си регистрира нов ник за да го напише щеше да е по-забавно да си го напише от собствения ник _________________
Пуснато на: Пет Авг 14, 2009 11:36 am Заглавие:
Здравейте момчета,
От доста време чета форума , и тъй като тази година съм участник в тайм атака клас А, мисля и аз да се включа в тази дискусия.
Та идеята ми е следната : На следващите кръгове заедно с декларациите да се попълва и анкета за правилата за 2010 в отделните класове - дали да се карат сликове и в кои класове, да се сформира ли клас хоби с някаква точкова система на промените по колите и т.н. Смисъла е , че ще има мненията на всички участници , и всеки за своя си клас, докато в този форум пишат само 3-4 от класове А и Б , а това са класовете с голям отлив на участници
За мен поне, клас Ц трябва да остане свободен - мощни коли, сликове с голям цолаж се намират сравнително ефтино и т.н.Повечето коли в този клас се правят специално за състезания , карат освен тайм атака и дрифт. Пилотите са добре подготвени.
Клас А са на обратната страна – има 2 добре подготвени автомобила и пилота –Емо и Резината и останалото са с ежедневните си коли , на който в някои случай има малки подобрения.Като цяло още щом погледнеш заявките и стават ясни 90% от класиралите се за неделя и в А и в Б клас . В тези кубатури мисля ,че е мястото за Хоби клас за коли без модификации и сликове.
а ти преди да напишеш това поинтересува ли се колко пари трябват и какви
са изискванията към колата и екипировката за Х3 въпреки че и там няма
серийни гуми и прочия глупости _________________
Не че не съм се позаинтересувал, а просто знам. Като гледам на нкой хора колите, само бельо и такса 100лв за участие им трябва, и гаранция ще крат 10 пъти повече за едно състезание.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети