| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 10:28 pm Заглавие: Дрифт шоу и картинг състезание ДМС-ГЕРБ! |
|
|
Честита победа на ГЕРБ, а ето и малко видео от мероприятието в Събота.
http://videos.streetfire.net/video/GERB-DMS-Karting-race_693697.htm
Eто и файла за сваляне:
цъкни върху Бойко 
Последната промяна е направена от Racing_Fan на Пон Юли 06, 2009 12:25 am; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gigabyte Slide Controler

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Евалата... Поне не са червените или резаните фесове.. Това е някакво успокоение Иначе мероприятието е било супер и дано не е само предизборно ,а да продължи и след това да се провеждат такива мероприятия из БГ, което ме съмнява.. _________________
 |
|
|
 |
3000 Drift King

|
|
|
 |
sadmind Drift King

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 11:21 pm Заглавие: опа |
|
|
Браво Асене, приятно клипче, хубаво беше на пистата, малко бавно и няма скорост, ма като няма риба и рака е риба тая събота и неделя ще е по забавно ... дано дойдете и двамата да живее българо-японската дружба  _________________ THE FUTURE OF MOTORSPORTS IS NO LONGER MOVING FORWARDS, IT`S GOING...SIDEWAYS
 |
|
|
 |
dunev20 Dark Force Drifter

|
Пуснато на: Нед Юли 05, 2009 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Сега е момента да похвалим Асенчо - толкова бърз клип след мероприятие....евала.
Утре ще го пусна на Желязко да се види, ако може разбира се  _________________ http://vimeo.com/7060483 - King of Europe 2009
 |
|
|
 |
Стани Drift Ninja

|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 12:29 am Заглавие: |
|
|
Най-важния кадър не засне.Как мечо си затваря задния багажник .Иначе евала за клипа |
|
|
 |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 12:32 am Заглавие: |
|
|
| Стани написа: | Най-важния кадър не засне.Как мечо си затваря задния багажник .Иначе евала за клипа |
Това да не е шкода 120л та да има и преден?
шегувам се.
Браво за клипа на Асен , мероприятието беше адски приятно.
И аз съм предоволен щом и в клипа ме има.Почвай да зареждаш батериите от сега за другия уикенд. _________________
 |
|
|
 |
agent_dust Drift God

|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 12:58 am Заглавие: |
|
|
| Стани написа: | Най-важния кадър не засне.Как мечо си затваря задния багажник .Иначе евала за клипа | по твойте думи все едно мечо не са го снимали. бе нали са го показали с пържолите, кво искате повече? да го снимат с беемве освен  _________________ RWD... sno*drift setup...
96' 500HP WRX, powered by landikar
 |
|
|
 |
fozio Drift error

|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Добър клип явно сте си изкарали супер  _________________
| sadmind написа: | | ... щот ако щете мим вервайте незнам кое е това животно дето ще мери сили с хонда 1.8 ... |
 |
|
|
 |
Mecho Puh The Master of Disaster

Регистриран на: 14 Юни 2008 Мнения: 546 Местожителство: Място в София на което овците се събират на куп
|
Пуснато на: Пон Юли 06, 2009 4:20 pm Заглавие: мм |
|
|
| agent_dust написа: | ...да го снимат с беемве освен  | Краси,прави са хората - понякога говориш в повече ...п.п.Клипа не съм го видял още,ама тоз човек един лош клип не е направил,така че евала и от мен  _________________
| agent_dust написа: | | има няколко кадърни, останалите използват свободното си време да тресат джунглата |    |
|
|
 |
|