GarageGarage   1/4 Mile Table1/4 Mile Table   Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
www.drifting-bg.com Форуми
13-14 Юни - Time Attack + Drift - София ???
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Срещи / Meetings
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DrivinGGoD
Drift Ninja

Местожителство: в света на motorsport-a

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 12:56 pm    Заглавие: 13-14 Юни - Time Attack + Drift - София ??? Отговорете с цитат

Колеги, още няма никаква информация за това мероприятие Rolling Eyes Ще го има ли? Ще остане ли Time Attack + Drift или ще се измени формата му? Къде ще се проведе? Хубаво е ако има възможност да се внесе малко светлина по въпроса за да знае всеки и да може да се подготви, а не в последния момент да се окаже че няма да го има, или няма да е във вида в който очакваме... Същото се отнася и за следващото в Пловдив в края на месеца... Това са нови кръгове, непровеждани до сега и не са толкова ясни нещата колкото като се каже Плевен, Кюстендил или Калояново например... Моля ако организаторите имат възможност да разяснят поне малко за да знаем как да се готвим... Благодаря предварително на всички...
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dunev20
Dark Force Drifter

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До края на другата седмица ще се фиксира датата за 2-ри кръг на Национален дрифт шампионат. Със сигурност няма да е на 13-14 юни! Dunev Motor Sport няма да организира "Time attack". Твърдо сме насочени към дрифта. Доста бързо се развиваме по (отношение на дрифта) затова датите често се сменят за което сърдечно се извиняваме. Избирането на място за провеждане също не е лека задача. Ще ви държим в течение за да имате време за подготовка.

http://vimeo.com/8529125 - DMS drift team season 2009!

Върнете се в началото
difcho
нисанаджия

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 9:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И София и Пловдив отпадат като мероприятия Idea До няколко дни ще станат ясни точните промени в календара до края на годината Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kirililiev
Drift King

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 9:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dunev20 написа:
До края на другата седмица ще се фиксира датата за 2-ри кръг на Национален дрифт шампионат. Със сигурност няма да е на 13-14 юни! Dunev Motor Sport няма да организира "Time attack". Твърдо сме насочени към дрифта. Доста бързо се развиваме по (отношение на дрифта) затова датите често се сменят за което сърдечно се извиняваме. Избирането на място за провеждане също не е лека задача. Ще ви държим в течение за да имате време за подготовка.

в дрифта е истината смях Wink

http://vbox7.com/play:e60cc264
http://vbox7.com/play:d1c15387
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DrivinGGoD
Drift Ninja

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dunev20 написа:

difcho написа:
И София и Пловдив отпадат като мероприятия Idea До няколко дни ще станат ясни точните промени в календара до края на годината Idea

Благодаря за точните отговори момчета... Това предполагам че за сега е достатъчно за всички... Ние се стягаме за предстоящите мероприятия (било то Time Attack или дрифт) и чакаме навременна информация от вас... Всички сме свидетели на начина и скоростта с която се развива дрифта в България и се гордеем че можем да станем част от това и че има хора които го правят възможно...

Питам и по още една причина... Митко Илиев и Владо Илиев споделиха идея на мероприятието тази неделя за организиране на Италианско Преследване (или Time Attack) на тяхната база до края на месеца и ни питаха кога имаме мероприятия от календара за да се съобразят с това кога хората от нашата общност ще могат да присъстват... Като станат известни промените в нашия календар ще говоря с тях за да си съобразят организацията със свободните дати в нашия календар и да можем да участваме и там...
Върнете се в началото
Vasko-z
Drift Ninja

Местожителство: кюстендил

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

значи Илиев рейсинг насрочиха дата за 27-28юни която съвпада с датата на която евентоално може да се проведе и Тайм Атак 3ти кръг
но за момента се уточнява следващата дата за Тайм Атак 3ти кръг е 25-26юли само на тези дати е свободнапистата в Кюстендил утре наи късно ще имам резултати
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sonny
Гондола дрифт

Местожителство: извън света на motorsport-a

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За втори път се срещат дати на мероприятие на Сапарева баня с наше мероприятие, вече не си мился, че е случайно.
Drift Ninja

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се срещат нарочно, а както Тошко каза те твърдо клонят към дрифта, така че няма как мероприятията да не съвпадат, а колкото до датата 27-28 юни я предложихме ние тъй-като няма никаква яснота относно мероприятието в Пловдив, което както се вижда май отпада от календара. А и хубавото на Сапарева Баня е че трасето наистина дава много възможности като конфигурация и публиката има страхотна видимост от безопасно разстояние. Wink
Dark Force Drifter

Местожителство: ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко егоистично звучи,да се насочвате само към дрифта,а ние само да чакаме кога и къде,мисля че трябва по разумно да подходите към нещата.Ако няма да има ТАЙМ-АТАК само го кажете имам решение по въпроса.Може да има смо дрифт дей а неможе да има само ТАЙМ-АТАК ли?А малко се стегнете и вижте да си оправите бакиите.Неможе всеки от нас да милее за форума и дрифта(който лично на мен не е ми приоритет)а накрая да сме ощетени.Питате ли ме мен дали ми се прави ДРИФТ-ДЕЙ на пистата,като вече и бордюрите са отлепени,аре стига ами направете така,че да няма ощетени,ние също влагаме пари в колите си и за това трябва да имаме възможноста да ги караме.Нека да не съм разбран погрешно,нямам нищо против никого от форума просто си го вземете като забележка.

п.п.Тошко невярвам да ти навреди на пистата един ТАЙМ-АТАК знам че имаш и ти проблеми,но на този етап трябват и малко саможертви.Аз също ги правя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
I.Voykov
Green Team

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 9:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има много истина в думите на Резината, ако ще се преориентирате само към дрифт то лошо няма все пак сме в drifting-bg.com, но кажете навреме защото има много хора които карат главно на тайм атак и ако Вие няма да се занимавате с това, то трябва някой друг да се заеме.

П.С. На пистата на Тошко (надявам се не е проблем че се обръщам така макар, че лично не се познаваме) тайм атак неможе да се кара, но незнам защо не е проверяван въпроса с пистата в Красна Поляна която е една от най-добрите за целта?
125HP

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Правете разлика между "Дунев мотор спорт" и "Дрифт клуб България" Idea
DrivinGGoD
Drift Ninja

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма умисъл срещу нас от страна на Илиеви, дори напротив... Както каза Ангел, говорихме с Митко и Владо и те ни разпитваха кога са нашите кръгове за да се съобразят с това... Ако наистина датите 27-28 този месец останат свободни няма да е проблем да се присъединим на тяхното мероприятие... Ако пък останат заети 27-28 аз ще говоря с Митко ако е възможно да се измислят така датите че тяхното състезание да се падне между нашите и така... Мисля че това е идеален вариант, трасето там е добро а организацията ще се падне на други... Като се уточни календара аз се заемам със задачата да съгласувам с Митко нашия календар за да можем да се включим навсякъде...
Върнете се в началото
canibmwe30
Drift Ninja

Местожителство: ЛОВЕЧ

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Зада не спорите направете така Idea разделете мероприятията на дриф дей и тайм атак и ще имате мирна глава и доволна и още по-многобройна публика Wink
http://www.vbox7.com/play:e2db6201
По дан­ни на НГ (бр. 5 от 17 яну­а­ри т. г.) ад­ми­нис­т­ра­тив­но­ на­ка­за­ние има кме­тът на Ба­хо­ви­ца Пе­тър Ге­нов. Той е гло­бен с 1000 лв. за из­да­ва­не на не­вяр­но удос­то­ве­ре­ние за нас­лед­ни­ци
Върнете се в началото
sonny
Гондола дрифт

Местожителство: извън света на motorsport-a

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

REZINA написа:
Малко егоистично звучи,да се насочвате само към дрифта,а ние само да чакаме кога и къде,мисля че трябва по разумно да подходите към нещата.Ако няма да има ТАЙМ-АТАК само го кажете имам решение по въпроса.Може да има смо дрифт дей а неможе да има само ТАЙМ-АТАК ли?А малко се стегнете и вижте да си оправите бакиите.Неможе всеки от нас да милее за форума и дрифта(който лично на мен не е ми приоритет)а накрая да сме ощетени.Питате ли ме мен дали ми се прави ДРИФТ-ДЕЙ на пистата,като вече и бордюрите са отлепени,аре стига ами направете така,че да няма ощетени,ние също влагаме пари в колите си и за това трябва да имаме възможноста да ги караме.Нека да не съм разбран погрешно,нямам нищо против никого от форума просто си го вземете като забележка.

п.п.Тошко невярвам да ти навреди на пистата един ТАЙМ-АТАК знам че имаш и ти проблеми,но на този етап трябват и малко саможертви.Аз също ги правя.

Резинка, Тодор каза, че ДУНЕВ МОТОР СПОРТ, няма да организира Тайм Атак, а не че няма д асе правят изобщо тайм атаци. Реално тук става дума за Софииското мероприятие, ако някой иска да прави на Територията на София, Тайм Атак е добре дошъл, само дето не знам къде ще го направи, щото няма ни писти, ни плацове, в София няма нищо друго освен курви, политици, тоест спъдът към първите, кръчми, дискотеки и пиение, това е столицата. Ама спортни съоражения иок Confused
Drift Ninja

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 10:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи остава питането за 27-28 юни, и след като датата е свободна , мисля може да се организира едно мероприятие на сапарева баня.Мисля аз и Емо да отговаряме за трасето , така че внимавайте .
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.drifting-bg.com Форуми -> Срещи / Meetings Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети