| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Racing_Fan Drift King

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sonny Гондола дрифт

Регистриран на: 05 Авг 2006 Мнения: 2258 Местожителство: извън света на motorsport-a
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 7:56 pm Заглавие: |
|
|
|
 |
Стани Drift Ninja

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:15 pm Заглавие: |
|
|
Това Вито като гледам как минаваш покрай него си го проси май  |
|
|
 |
75 turbodelta Drift God

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
аве хитачи защо гласиш бмв веее... ти си достаъчно добър и с тоя мръхтар  _________________ BIZZART DRIFT TEAM |
|
|
 |
difcho нисанаджия

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Сони дали ще доживея да те видя да дрифтиш с кола ? Немога да разбера какъв кеф ти праи да се самоизмъчваш... първо с някви автобуси... после с някви НЕподходящи и тежки "платформи" за дрифтачки... а сега и с печка-ръждилник... божеее тоо народ е изтрещял вече  |
|
|
 |
Angel`eyes Slide Controler

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Мен пък ме кефи как я пързаля ....А това да не е семейната кола,че отзад ми се видя на бебето седалката или бъркам  _________________
 |
|
|
 |
kirililiev Drift King

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:42 pm Заглавие: |
|
|
| Angel`eyes написа: | Мен пък ме кефи как я пързаля ....А това да не е семейната кола,че отзад ми се видя на бебето седалката или бъркам  |
там возят делтата за да може от рано да свиква с коритата като изкара модерната бегачка 2011 година да е готов  _________________
http://vbox7.com/play:e60cc264
http://vbox7.com/play:d1c15387 |
|
|
 |
sonny Гондола дрифт

Регистриран на: 05 Авг 2006 Мнения: 2258 Местожителство: извън света на motorsport-a
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:44 pm Заглавие: |
|
|
мазохист бре, ко да го прайш
Не Витото си го просеше а Транспортера, от другата страна на витото, беше спрял де нетрябва  _________________
 |
|
|
 |
icko_blicko Drift error
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 10:51 pm Заглавие: |
|
|
sonny браво! Направо си отличник с тва предно Явно са ми малко тренировките и за тва на мен не ми се получава така добре. |
|
|
 |
sonny Гондола дрифт

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 11:56 pm Заглавие: |
|
|
| Angel`eyes написа: | Мен пък ме кефи как я пързаля ....А това да не е семейната кола,че отзад ми се видя на бебето седалката или бъркам  |
Мдаааа на детето омп-то е там, ама то си беше и в е36цата преди, зад мойто корито  _________________
 |
|
|
 |
sonny Гондола дрифт

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 11:57 pm Заглавие: |
|
|
| icko_blicko написа: | sonny браво! Направо си отличник с тва предно Явно са ми малко тренировките и за тва на мен не ми се получава така добре. |
Ма то тва ми беше сефте на кола с предно от 5-6 години насам  _________________
 |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 12:03 am Заглавие: |
|
|
Тайната е в летните гуми отзад, аз се чудех защо и мойта също не иска да се лъзга така хубаво. Може пък да е от шофера, знам ли...  |
|
|
 |
sonny Гондола дрифт

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 12:11 am Заглавие: |
|
|
| Racing_Fan написа: | Тайната е в летните гуми отзад, аз се чудех защо и мойта също не иска да се лъзга така хубаво. Може пък да е от шофера, знам ли...  |
Дай си зимните гуми да ги турим отзад и да пробваме пак, искаш ли, да видим дали ще е същия кеф  _________________
 |
|
|
 |
tri6kata Drift Ninja

Регистриран на: 26 Окт 2008 Мнения: 295 Местожителство: Студентски город
|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 4:33 am Заглавие: |
|
|
яката работа , а после всички са против предното  |
|
|
 |
75 turbodelta Drift God

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 9:09 am Заглавие: |
|
|
| kirililiev написа: | | Angel`eyes написа: | Мен пък ме кефи как я пързаля ....А това да не е семейната кола,че отзад ми се видя на бебето седалката или бъркам  |
там возят делтата за да може от рано да свиква с коритата като изкара модерната бегачка 2011 година да е готов  |
возят делтата друг път аз да не съм кат теб 60 кила ....и при наи голямо желание не мое се вмъкна в туи спарко а за ултрамодерната бегачка не бери грижа кат доидат кашончетата ще стане раота ся лошо е че ще остана неподготвен ма се ше намеря някои класен дрискач да ми обесни как стааало  _________________ BIZZART DRIFT TEAM |
|
|
 |
|