| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 2:39 am Заглавие: Що е то годишен технически преглед в България? |
|
|
VW GOLF II POWER!
А вие минахте ли ГТП? А как?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
El_Traficante сиртакито

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 3:15 am Заглавие: |
|
|
ъ-ъ-ъ до ся ни 1 път не са ми клатили колата на ГТП...Не знам как е по купешките прегледи...Твоята кола клатили ли са я?  |
|
|
 |
mitak_o бабуна master

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:58 am Заглавие: |
|
|
ае тихо са ! че тея с трансплантациите от прегледите не се оплакват .. в това число скоро и аз  _________________
 |
|
|
 |
BMWPower bmw fanatic

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 11:30 am Заглавие: |
|
|
Нормално е да мине преглед, ако го върнат тоя човек няма да им даде 20-30 лева и те губят от цялата работа все пак сме в БГ щом аз мога да мина преглед на е30-ката без ауспуси и 1 куп промени които са забранени, дори на валяците не ме качват, газ анализатора им показва некви стойности които нямат много общо с реалността (съдя по моя и по техния) а отивам като клиент без да познавам никой, що да не мине и тоя, тук в нашата скъпа страна всичко е пародия защо и прегледите ни да не са  _________________
www.Ultimate-Performance.net
| 75 turbodelta написа: | добри платформи са алфите но всеки рано или късно си зема бмв  |
А накрая си купи нисан  |
|
|
 |
SGCasper™ Куцото пиле

Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 2026 Местожителство: У нас за сега
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Щото ако го направят по другите страни, има опит с англия, оставяш я и 1 час яко проверки, мен ме върнаха за разбит заден ляв ладер, сега си го оправям. Някой тука действат така оправяш си го и до 10 дена като се вънер ти заверяват прегледа като преди това си си платил предишната услуга цялата, другаде се плаща половин цена при оправянена колата самостоятелно или на друго място как то съм или ако те ти яоправят ти е безплатно ретеста ама не се знае колко ще е ременто, както в случая на мен ми казаха че лагера ми струвал 300паунда, а аз си го купих за 66= 26 паунда за ретест= 92 иначе 300 паунда лагер и още 100 като кажат за смяна . не мерси. Тук сигорно има 2-3 сервиза в окръг от 100 мили които някой ще вземе рушвет и ще минат колата ако има някой малки забележки, иначе може да си загубят лиценза, пък на тях от тва им падат хубави пари кой ша иска да си го губи.
В бг също дай правят проверки ама и те са подкупни та нещата са много навързани.
Иначе асене къв е тоя бегачка бе, много рипа. _________________ http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180&postdays=0&postorder=asc&start=0
 |
|
|
 |
biko_d Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Ние тука си превличаме чужденци така да станат Бг граждани
По случея навремето карах сузуки суифт ГТИ и отивам на преглед в един технически преглед до бившата ми работа и бързам да мина че закаснявам за работа.Засилилсъм се и както вървя с около 100на яко спирачки и спирам пред халето.И идва там един изклатен мръшляк зима ми документите и се скри за около 4-5 мин в една стая и се връща с тлонче и стикер вика ми готов си а аз му викам няма ли да се кача на валяците (исках за мене си да знам накдае съм със спирачките ) пък ония ми вика аз като те видях с колко вървеше и как спря значи са идеални аре бягаи
И да ви кажа добре че е така че поголяма час от този форум и бая други форуми ще си карат колите само по земен път и кръгчета пред блока _________________ Пред вратата на тоалетната една минута е относително понятие за време зависи от коя страна на вратата си !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Free__spirit Drift Ninja

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:18 pm Заглавие: хахахахха |
|
|
Аз ги минавам ГТП-тата със SMS - пращам данните на пункта или се обаждам и им ги диктувам...
Ама няма начин - АЗ СЪМ КАЗАЛ - докато държавата ни е такава ще правя всякакви фокуси.
Значи ТЕ си прибитар парите от данъците АЗ НЕ ПЛАЩАМ ТАКИВА.
Те си прибират парите за ПЪТИЩАТА аз продавам ФАЛШИВИ ВИНЕТКИ.
Те не оправят дупките аз минавам на ГТП всякакви МОСКВИЧИ и ТРАБАНТИ ,които седят на ТРУПЧЕТА пред блоковете и уреждам на хората ПРОТОКОЛИ от куките за сплесканите им джанти и срязани гуми и съдя общините.
Ако нещата се оправят НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО обещавам да не правя повече такива неща...
Мисля ,че темата бидеше изчерпана с тази ми ИЗПОВЕД...
Ако някой го интересува още нещо ДА ПИТА...  |
|
|
 |
san4o верен турбоносец

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:25 pm Заглавие: |
|
|
За 30лв ми го носят у нас  _________________
 |
|
|
 |
biko_d Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 1:30 pm Заглавие: |
|
|
| san4o написа: | За 30лв ми го носят у нас  |
много скъпо при вас бе тука 20лв и те черпи кафенце  _________________ Пред вратата на тоалетната една минута е относително понятие за време зависи от коя страна на вратата си !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
emil_b_g Emo-Neggara
Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 277 Местожителство: UK, London/Sofia
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Е това е окачване последна дума на конфортното возене за БГ пътищата поглаща всяка яма с дълбочина до 1 метар нищо не се усеща. Лимузина Maybach Ряпа да яде _________________ "Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared."
"Maybe a comet hits middrift, maybe your welder breaks, maybe your hood flies up, maybe you kill a baby. FUCK maybe, men dont live by maybe they look badass and die in a fiery wreck of awesome" |
|
|
 |
Ogi Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
аз минах преглед с ето тази кола
е вярно... удариха ме с 50 лв. за прегледа ама иначе шях да се простя с 6к от каското  _________________
фън |
|
|
 |
biko_d Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:21 pm Заглавие: |
|
|
оги така е като дрифтите с по 200+ на сняг  _________________ Пред вратата на тоалетната една минута е относително понятие за време зависи от коя страна на вратата си !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 4:47 pm Заглавие: Re: хахахахха |
|
|
| Free__spirit написа: | Аз ги минавам ГТП-тата със SMS - пращам данните на пункта или се обаждам и им ги диктувам...
Ама няма начин - АЗ СЪМ КАЗАЛ - докато държавата ни е такава ще правя всякакви фокуси.
Значи ТЕ си прибитар парите от данъците АЗ НЕ ПЛАЩАМ ТАКИВА.
Те си прибират парите за ПЪТИЩАТА аз продавам ФАЛШИВИ ВИНЕТКИ.
Те не оправят дупките аз минавам на ГТП всякакви МОСКВИЧИ и ТРАБАНТИ ,които седят на ТРУПЧЕТА пред блоковете и уреждам на хората ПРОТОКОЛИ от куките за сплесканите им джанти и срязани гуми и съдя общините.
Ако нещата се оправят НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО обещавам да не правя повече такива неща...
Мисля ,че темата бидеше изчерпана с тази ми ИЗПОВЕД...
Ако някой го интересува още нещо ДА ПИТА...  |
Ех ако знаех, щях да те потърся като си земах бордюра да ми уредиш един протокол за джантите ми, дето стнаха на 8-ци.
Абе Оги това същата кола ли е, с окято си в момента?? Не я ли писаха тоталка? Егати, добре сте я оправили. |
|
|
 |
Ogi Drift King

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 5:14 pm Заглавие: Re: хахахахха |
|
|
| Racing_Fan написа: |
Абе Оги това същата кола ли е, с окято си в момента?? Не я ли писаха тоталка? Егати, добре сте я оправили. |
хаха друга е... _________________
фън |
|
|
 |
Frozen Новобранец

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 6:48 pm Заглавие: |
|
|
според мен точно такива коли на трябва да се движат по пътищата  |