| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Racing_Fan Drift King

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dicksun Dark Force Drifter

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 1:17 am Заглавие: |
|
|
От мен едно голямо БРАВО!Много ми допада стила ти на каране, пък и колата ти е подготвена за това.Много добре владееш траекториите!На тва мога да кажа,че е истински майсторлък и не всички го могат, чак ти завиждам и трика със ръчната е много удачен да я подкараш отрано, а и номера със залюляването е много смарт! Евала  |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 1:25 am Заглавие: |
|
|
Това е един приятел, не съм аз, за съжаление.  |
|
|
 |
SGCasper™ Куцото пиле

Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 2026 Местожителство: У нас за сега
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 1:59 am Заглавие: |
|
|
| Racing_Fan написа: | Това е един приятел, не съм аз, за съжаление.  |
Наче Асенчо както си му викам аз, е човека който направи първия клип в памет на покойни ни приател Landicar.................... Асенчо от както го познавам е с фотоапарата или камерата по трасетата той е и част от това http://www.shakedown-bg.com/home/ смисал от хората подпомагащи с квото могат спорта, закоето има казвам мноооого олямо браво на него на бат Валйо(с ланчата-интегралето) и другите. Асенчо е и около хора като Дуневи и Дончев-Крум, та по темата кога ще си правим кафета
Скромно момче ама кога ли и то ще си запали главата да подкара нещо..... _________________ http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180&postdays=0&postorder=asc&start=0
 |
|
|
 |
street.force БРУТАЛИСТА

|
|
|
 |
GoGoRS4 SilviaSlider

Регистриран на: 22 Юли 2006 Мнения: 26 Местожителство: Sliven/Orlando, Florida USA
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 3:52 am Заглавие: |
|
|
С къв диф е тва нещо намирисва ми на заварка....... Ина4е готино клип4е. _________________
Racing is life, everything else is just waiting
www.floridadrift.com |
|
|
 |
kocta Takumi

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 9:46 am Заглавие: |
|
|
| GoGoRS4 написа: | С къв диф е тва нещо намирисва ми на заварка....... Ина4е готино клип4е. |
CUSCO LSD  _________________
 |
|
|
 |
bravo Slide Controler

Регистриран на: 10 Дек 2006 Мнения: 152 Местожителство: Caracciola-Karussell
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 10:13 am Заглавие: |
|
|
едно голямо БРАВО и от мен  _________________
 |
|
|
 |
GoGoRS4 SilviaSlider

Регистриран на: 22 Юли 2006 Мнения: 26 Местожителство: Sliven/Orlando, Florida USA
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 1:38 pm Заглавие: |
|
|
| kocta написа: | | GoGoRS4 написа: | С къв диф е тва нещо намирисва ми на заварка....... Ина4е готино клип4е. |
CUSCO LSD  | Тва ми беше следващото предположение бах тоз диф никъде не отклю4и. _________________
Racing is life, everything else is just waiting
www.floridadrift.com |
|
|
 |
BGone Новобранец

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 3:18 pm Заглавие: |
|
|
яка завист блика от мен
това е първото бг филмче, което наистина ме впечатли!
адска техника! иска ми се и аз да мога да я владея така
п.с. - преди година случайно с един приятел го видяхме този нисан паркиран там с вирната предница(без двигател). явно добре са се погрижили за него . евала още един път! _________________ вече по смел ... но без особено основание
Как да караме по-икономично? |
|
|
 |
emil_b_g Emo-Neggara
Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 277 Местожителство: UK, London/Sofia
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 7:26 pm Заглавие: |
|
|
браво браво,
картинг пистат е супер тясна и тука гледам голямо маисторство че само на едно място леко чукна гумите иначе супер линия наистина. _________________ "Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared."
"Maybe a comet hits middrift, maybe your welder breaks, maybe your hood flies up, maybe you kill a baby. FUCK maybe, men dont live by maybe they look badass and die in a fiery wreck of awesome" |
|
|
 |
SGCasper™ Куцото пиле

Регистриран на: 20 Юли 2006 Мнения: 2026 Местожителство: У нас за сега
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Абе мисля тука има голямо роля и щколувката. За Румен Дунев знам че е минал през рацете на Павел Жеков ако не се лъжа, сигорно и малкия е иминал от там, предполагам и годините когато се състезаваха в немския марков шампионат с пумите пак си е изиграл голяма роля. До колкото знам и съм чул и Бончо е бил голям пилот на времето минали са коли като ауди куатро, поправими ако бъркам и рено 5 турбо и мисля и няква тойота ли имат дето я кътат или щкода ли беше. Аз тошко до сега се дразнех като съм го гледал по състезание щото тва порше някво пълния айляк по пистите или прост така е изглеждало ама бая го пазеше по завоите, и от там впечатлението ми за плашливо каране.
Но на тоя клип се вижда голяма класа, на тва трасе тоя контрол си е нещо много над.......
Пусни някой от последните карания с поршето ако имаш клипове да видим бе Асенко. _________________ http://www.drifting-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3180&postdays=0&postorder=asc&start=0
 |
|
|
 |
Oyama Drift Ninja

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 12:28 am Заглавие: |
|
|
То тва порше без да дава газ ги затваряше сички с по 5 обиколки па ти що го бил пазил по завоя  _________________
 |
|
|
 |
Racing_Fan Drift King

|
|
|
 |
1net Drift God

|
Пуснато на: Пет Май 09, 2008 1:02 am Заглавие: |
|
|
Клипчето е много приятно и интересно. За съжаление обаче в клипа с нисана имаше около 768пъти повече дрифт. Напълно разбираемо е, но на клипа за 2007 има просто няколко power oversteer-a и толкоз, така че не случайно повечето хора са с мнението че поршето не сме го виждали да пързаля. _________________ Frifter, ass-drager.... |
|
|
 |
|